Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387
Töltsd ki a számkeresztrejtvényt!
Vízszintes:

a) 53 + 67 + 1 =
d) 6 + 3 · 9 + 9 · 6 =
f ) 3 · 3 · 7 =
h) 45 – 5 · 5 =
i) 100 + 8 · 5 + 40 : 4 =

Függőleges:

b) 56 fele
c) 70 + 10 · 10 =
e) 6 · 100 + 6 · 10 + 6 =
g) 349 – (199 + 100) + 10 · 15 =

Mennyi a keresztrejtvénybe írt számok számjegyeinek összege?


a43
b50
c62
d70
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
vízszintes: 121,87,63,20,150
függőleges: 28,170,666,200

számjegyek összege: 74
1