Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
406
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`V_("henger")=pi*r^2*m=pi*5^2*5=color(red)(392,7 \ cm^3)`

`A_("henger")=2*pi*r*(r+m)=2*pi*5(5+5)=color(red)(314,16 \ cm^2)`
1