Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=sqrt(A/6)=sqrt(3.000/6)=22,36 \ cm`

`V_("kocka")=a^3=22,36^3approx11.179 \ cm^3=11,179 \ dm^3=color(red)(11,179 \ l)`
1