Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`V_("tégla")=a*b*c=38*25*23,8=22.610 \ cm^3=22,61 \ dm^3`

1 tégla tömege: `m_("tégla")=rho*V_("tégla")=0,8 \ (kg)/(dm^3)*22,61 \ dm^3=18,088 \ kg`

A raklapnyi tégla tömege: `60*18,088=color(red)(1.085,28 \ kg)`
1