Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Csatoltam képet
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
`x=450*0,3=color(red)(135 \ "liter")`


2.)
`x=85/("0,18")=color(red)(472 2/9 \ "liter")`


3.)
`x=180/400*100=color(red)(45%)`


4.)
`x=24.000*"0,8"=color(red)(19.200 \ Ft)`
1