Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Surgos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
1. kerdes: (¾:2-⅙):5=?
2. kerdes: ⅚+8/3:6=?
3.kerdes: ⅚-½+¾=?
4.kerdes: (⅚+4:6):3=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Csatoltan küldöm a megoldásomat!
0