Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
308
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`2,4*10^3 \ m=2,4*10^3*10^2=color(red)(2,4*10^5 \ cm)`


b.)
`2,4*10^3 \ dm=2,4*10^3*10^1=color(red)(2,4*10^4 \ cm)`


c.)
`2,4*10^3 \ mm=2,4*10^3*10^-1=color(red)(2,4*10^2 \ cm)`
2