Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`(1,8*10^3)*(3,4*10^11)=(1,8*3,4)*(10^3*10^11)=color(red)(6,12*10^14)`


b.)
`(6,2*10^15)/(3,1*10^9)=("6,2")/("3,1")*(10^15)/(10^9)=color(red)(2*10^6)`


c.)
`2,13*10^3+3,54*10^2=2.130+352=2.484=color(red)(2,484*10^3)`


d.)
`(3,2*10^3)*(5,3*10^11)=(3,2*5,4)*(10^3*10^11)=17,27*10^14=color(red)(1,728*10^15)`
1