Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`2.23.150.000=color(red)(2,2315*10^8)`

`45.710=color(red)(4,571*10^4)`

`-343=color(red)(-3,43*10^2)`

`45,6=color(red)(4,56*10^1)`

`-1654=color(red)(-1,654*10^3)`
1