Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
a) (x-3)[2x-3(x-1)] =

b) (3x-7)[6(x+2)-3(2x+3)] =

c) (2x+3)[5(x+2)-2(2x+4)] =

d) (x+5)[7x-6(x+2)] =

e) (x-2)(x-3[5x-4(x+2)]-21}=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a -x^2+6x-9
b 9x-21
c 2x^2+7x+6
d x^2-7x-60
e -2x^2+7x-6
0