Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kell megcsinálni?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
376
Hazánkban 1846-ban indult meg a vasúti forgalom.A Pest és Vác között közlekedő vonat a mindössze 35 km utat 59 perc alatt tett meg.
Mekkora volt ennek a vonatnak az átlagsebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fontos
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`v=s/t=(35 \ km)/(59/60 \ h)=color(red)(35,59 \ (km)/h)`




A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0