Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
329
Az úszómedence méretei 25m x12m x2m. Mekkora a medence alján a víz nyomása, ha a medencében 1,6 m magasan áll a víz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`P=rho*g*h=1.000 \ (kg)/m^3*9,81 \ m/s^2*1,6 \ m=color(red)(15.696 \ N/m)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0