Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9.osztály matek: halmazok, kombinatorika, gráfok

Főoldal » Középiskola » Matematika
359
Sziasztok, ehhez a feladathoz kérném a segítségeteket:
Az A=(0,1,2,4,5,7,9) halmaznak hány hatelemű részhalmaza van?
Előre is köszönöm, hogyha segítesz :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x=((n),(k))=(n!)/(k!*(n-k)!)=(7!)/(6!*(7-6)!)=color(red)(7 \ db)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0