Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(3^15 * 3^7) -: 3^10 = 3^22 -: 3^10 = 3^12`

`(3^19 -: 3^13)^2 = (3^6)^2 = 3^12`

Szóval egyik sem kisebb a másiknál, azaz Klárinak igaza volt abban, hogy Zsolt tévedett.

Gondolom matematikusnak az ilyesmi ránézés kérdése, én viszont inkább a böngésző konzol ablakában ellenőriztem. Lásd csatolva.
2