Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a, = `("4,5")^(3+71-44)` = `("4,5")^(30)`

b, = `("3,2")^(8*7)*("0,5")^(7*8)` = `("1,6")^(56)`

c, = `5^(30)/("0,5")^30+10^(3+7*4)` = `10^(30)+10^(31)` = `"1,1"*10^(31)`
1