Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`[(8^3)^3]^3:[(1024^2)^2]^2` = `[((2^3)^3)^3]^3:[((2^(10))^2)^2]^2` = `2^(3*3*3*3)/2^(10*2*2*2)` = `2^(81):2^(80)` = `2^(81-80)` = `2^1` = 2.

Igaz.
1