Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Analízis

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
364
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, segítség, analízis, A1
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
1. Z=-12/5+i
Alternatív forma: -2,4+i

A másodikat nem tudom sajnálom
1

2. egyenlet megoldásáról: másodfokú egyenletre átalakítható.
`z_1 = - 1/2 - i·(sqrt(3)/2 + 1)`; `z_2 = - 1/2 + i·(sqrt(3)/2 + 1)`; `z_3=0`.
Módosítva: 2 éve
1