Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A=ZZ^+`

`x/8=1.5/y`

`xy=12`

`3*4=12`

`2*6=12`

`1*12=12`

`M={(1, 12), (2, 6), (3, 4), (4, 3), (6, 2), (12, 1)}`
Módosítva: 2 éve
1