Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd át összeg alakba!

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
↓a, (3a+4)²=
b, (2b-7)²=
c, (6+5c)²=
d, (13+d) x (13-d)=
e, (2e+3) x (4-e)=
f, 9f x (f-14)=
g, 7 x (g²+3g-8)=
h, 2
↓ x (5-10h²+25)=
5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A, =9a²+24a+16
B,=4b²-28b+49
C,=36+60c+25c²
D,=169-d²
E,=8e-2e+12-3e
F,=9f²-126f
G,=7g²+21g-56
H, most itt nem tudom azt a 2 est hova akartad de ha 25nek van írva akkor:
(125-50h²+125)
Ha csak ott sima 5 van akkor az első szám nem 125 hanem 25.

Remélem tudtam segíteni:))



1