Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hányféleképpen?

Főoldal » Középiskola » Matematika
499
Hányféleképpen tudnánk sorba rendezni a következő szavak betűit?
a, DADA
b, TELEP
c, KIRAKAT
d, HORROR
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ismétléses permutáció

`a)`

`(4!)/(2!*2!)=6`

`b)`

`(5!)/(2!)=60`

`c)`

`(7!)/(2!*2!)=1260`

`d)`

`(6!)/(2!*3!)=60`
1