Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
580

Igaz, vagy hamis? Indokolja is a véleményét!
a. Az f(x)=4 függvény metszi az X tengelyt
b. Az f(x)=4 függvény képe egyenes
c. Az f(x)=4 függvény 2 helyen metszi az Y tengelyt
d. Az f(x)=4 függvény nem értelmezhető a valós számok halmazán.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, hamis, az x tengellyel párhuzamos, konstans függvény

b, igaz, lerajzolod

c, hamis, egy helyen metszi, ott az ábra

d, hamis, mert értelmezhető, tudod ábrázolni.
1