Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Surgos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
555
egy gepkocsi egyenletesen halad az egyenes orszaguton . az utasok 10 perc alatt 13 kilometerorat szamoltak meg.
hany m/s a gepkocsi sebessege?
mennyit mutat a kilometerora?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
t = 10 min = 600 s
s = 13 km = 13000 m
v = s/t = 13000m / 600s = 21,67 m/s = 78 km/h
0