Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS, nagyon szépen köszönöm előre aki veszi a fáradtságot és segít nekem..

Főoldal » Középiskola » Matematika
723
Egy utazási iroda felemelte az árait 20%-kal. A forgalomcsökkenés miatt egy év múlva ismét az eredeti árakhoz tért vissza. Hány százalékot kellett engednie a felemelt árakból?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1*1,2*x=1 amiből x=5/6=83,3% azaz a felemelt árból 100-83,3=16,7%-ot kellett engedie
0