Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
407
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
`H_2` + `Cl_2` = 2 HCl

`N_2` + `O_2` = 2 NO

2 Al + 3 `I_2` = 2 `AlI_3`

2 `H_2` + `O_2` = 2 `H_2O`

`N_2` + 3 `H_2` = 2 `NH_3`

4 Fe + 3 `O_2` = 2 `Fe_2O_3`

2 Na + 2 `H_2O` = 2 `NaOH` + `H_2`

`CH_4` + 2 `O_2` = `CO_2` + 2 `H_2O`
0