Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Egy család havi nettó bevétele 276 ezer forint. Az
étkezésre, lakhatási költségekre, számlákra, valamint egyéb kiadásokra fordítható összegek aránya
rendre 10 : 4 : 3 : 6. Hány forintot lehet költeni az
egyes kiadási tételekre?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Étkeztetés: `276.000*10/(10+4+3+6)=color(red)(120.000 \ Ft)`

Lakhatási költség: `276.000*4/(10+4+3+6)=color(red)(48.000 \ Ft)`

Számlák: `276.000*3/(10+4+3+6)=color(red)(36.000 \ Ft)`

Egyéb kiadások: `276.000*6/(10+4+3+6)=color(red)(72.000 \ Ft)`
3

Szia! Küldöm képként
1