Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi ennek a tehervonat mozdonyának teljesítménye?

Főoldal » Középiskola » Fizika
431
Mennyi egy tehervonat mozdonyának teljesítménye, amikor az 1,8*10⁶ kg tömegű szerelvényt vízszintes pályán 72 km/h egyenletes sebességgel vontatja? A gördülési ellenállás: 0,01.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
teljesítmény
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`P=m*g*mu*v=1,8*10^6 \ kg*9,817 \ m/s^2*0,01*20 \ m/s=color(red)(3,65*10^6 \ W)`
1