Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
305
2530m-....m=1km, 26cl+....dl=40cl, 1 négyzetméter- ....négyzetdeciméter= 1négyzetdeciméter, 3012kg=....t.....kg, 125köbdeciméter+.... köbméter= 2 köbméter
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 km = 1000 m, ezért 1530
1 dl = 10 cl, ezért 1,4
1 m^2 = 100 dm^2, ezért 99
1 t = 1000 kg, ezért 3 t 12 kg
1 m^3 = 1000 m^3, ezért 8.75

de amúgy jó lenne, ha ezeket gyakorolnád egyedül is :)
1