Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`a=(v_2^2-v_1^2)/(2s)=((5 \ m/s)^2-(15 \ m/s)^2)/(2*34 \ m)=-2,94 \ m/s^2`

A gyorsulásnak azért van negatív előjele, hiszen ez esetben lassulásról beszélünk.

`t=(v_2-v_1)/a=(5 \ m/s-15 \ m/s)/(-2,94 \ m/s^2)=color(red)(3,4 \ s)`



A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0