Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
347
Mekkora töltés vonza a vele megegyező nagyságú töltést 2 méter távolságból 10^-4 N erővel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`Q=r*sqrt(F/k)=2 \ m*sqrt((10^-4 \ N)/(9*10^9 \ (Nm)/C^2))=color(red)(2,11*10^-7 \ C)`
1