Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok tudna valaki segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`21-x+19-x=3x`

`40=5x`

`8=x` Ennyien ülnek a 3. sorban.

A 2. sorban tehát: `21-8=color(red)(13)`-an ülek.



A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd ezt valamint a linken található kérdésedra adott válaszom. Elérhetővé teszem számoda. Előre is köszönöm :) A link: https://ehazi.hu/q/125067
Módosítva: 2 éve
0