Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
425
Egy egyenes menti mozgást végző test pozícióját a következő kifejezés adja meg.
Mellékletben csatoltam a feladatot!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
z(t) = at2+bt+c
behelyettesítve:
z(t) = 6,4*(8,22) + 3,3*8,2 + 5,9
ezt kiszámolva:
z(t) = 430,336 + 27,06 + 5,9 = 463,296
0