Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A reaktáns/termék mennyiségének számítása - tömeg

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
412
Hány gramm ezüst-bikromát (Ag2Cr2O7) csapadék képződik, ha 45,23 cm^3 0,3456 mol/dm^3
koncentrációjú ezüst-nitrát (AgNO3) oldathoz feleslegben kálium-bikromát (K2Cr2O7) oldatot
adunk? A reakció: 2 Ag^+ + Cr2O^7
2- = Ag2Cr2O7
Ar(Ag)=107,87; Ar(Cr)=52,00; Ar(O)=16,00; Ar(N)=14,01; (Az eredményt négy értékes
jegyre adja meg!)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, egyenlet, reakció, Termék, reaktáns
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0