Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
A következő halmazokat felsorolásformával add meg!
A:={egyjegyű, pozitív páros szám}=
H:={hétköznapok}=
x:={a három alapszín}=
Y:={100-nál kisebb pozitív páros számok}=
W:={prímszámok}=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A:={2, 4, 6, 8}`

`H:={"hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek"}`

`X:={"sárga, piros, kék"}`

`Y:={2, 4, 6, ..., 94, 96, 98}`

`W:={2, 3, 5, 7, 11, 13, ...}`
Módosítva: 2 éve
0