Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
Az alábbi halmazok közül válaszd ki azokat amelyek egyenlők egymással!
A:={a,b,c}
B:={c,b,a}
C:={a,d,c}
D:={c,c,d,d,a,a}
E:={c,b,b,b,a}
F:={a,a,a,a,d,c}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A=B=E`

`C=D=F`
0