Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sűrűség számítás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1278
Számítsd ki annak a tengervíznek a sűrűségét, melynek 5,15 kg a tömege, ha 5 litert mértünk meg!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m = 5,15 kg

V = 5 l

`rho=m/V` = `("5,15 kg")/("5 l")` = `color(red)("1,03 "(kg)/l)`.
0