Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
589
Egy szabályos tizenkétszög területe 618cm2. Mekkora az oldala?
Rajzzal!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=sqrt((4T)/(n*cot \ (180°)/n))=sqrt((4*618)/(12*cot \ (180°)/12))=color(red)(7,43 \ cm)`
1