Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tèmazàró

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Sziasztok!TM írunk hétfőn matematikából,àtnétük az egyik osztàlytàrsammal és azt mondta,hogy a 4 feladat az nem jó.Tudna valaki abba segíteni hogy elmagyaràzza,hogy kell elvègezni a műveletet.Köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`32","17-2,148=30","022`
`30","022*0","25=7","5055` Te itt elosztottad néggyel az eredményt, ami pontosan ugyan az, mintha megszoroztad volna `0","25`-tel
`7","5055-4,1725=3","333`
Szerintem jól csináltad meg. Mit mond az osztálytársad, hogy neki mennyi jött ki?
0