Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika | SOS | Melyik a nagyobb? | 1 feladat | középiskola |

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#SOS, #matek, #matematika, #kozepiskola, #feladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`8sqrt(7)=sqrt(8^2*7)=sqrt(448)`

`15sqrt(2)=sqrt(15^2*2)=sqrt(450)`

`sqrt(450)>sqrt(448)` `=>` `15sqrt(2)>8sqrt(7)`
Módosítva: 2 éve
0

vidd be a számot a gyök alá, és amelyik szám nagyobb a gyök alatt az a szám a nagyobb
0