Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
A következő pontokkal rendelkezik az osztály 537, 729, 747, 702.
Számold ki, hogy hány pontot kell teljesíteni tantárgyanként ahhoz, hogy a 60% meg legyen az osztálynak.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A megoldásokat a tanár így várja:
537= a pont ami megfelel a 60%-nak.
729= a pont ami megfelel a 60%-nak.
747= a pont ami megfelel a 60%-nak.
702= a pont ami megfelel a 60%-nak.

Szóval nem öaszesítve hanem tárgyanként.
0

`537*0,6=color(red)(323)`

`729*0,6=color(red)(438)`

`747*0,6=color(red)(449)`

`702*0,6=color(red)(422)`
0