Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitene valaki? Hogy kell számolni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
A feladat a következő!

Számítsd ki egy szabályos háromszög területét és oldalát ha a magassága 10 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=m/(sqrt3/2)=10/(sqrt3/2)approxcolor(red)(11,55 \ cm)`

`T=(a*m)/2=(11,55*10)/2=color(red)(57,75 \ cm^2)`
0