Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK HÁZI Feladat!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
Törtek megoldása
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b)
`(5/6+2/9)*24/5+(7/20-7/8)*30/7=(15+4)/18*24/5+(14-35)/40*30/7=19/18*24/5-21/40*30/7=`

`=(19*4)/(3*5)-(3*3)/4=76/15-9/4=(304-135)/60=169/60=~2","817`
0