Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
304
Valaki tudna esetleg segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
a)
`H={1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14}`

b)
`14`

c)
`A={1; 2; 3}`, `B={5; 6; 7}`, `C={9; 11; 13}` stb...

d)
`D={2; 4; 6; 8; 10; 12; 14}` `7` eleme van ennek a részhalmaznak.

e)
`E={1; 3; 5; 7; 9; 11; 13}`
Műveleti jelekkel: `E=H"\"D`
0