Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
654
Sziasztok
Egy 50 kg tömegű gepárd 3 s alatt növeli a sebességét álló helyzetből 108 km/h-ra. Mekkora erő kell ehhez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`F=m*a=m*v/t=50 \ kg*(30 \ m/s)/(3 \ s)=color(red)(500 \ N)`
0