Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögfüggvèny

Főoldal » Középiskola » Matematika
782
Mekkora az egyenlő szárú háromszög alapja, ha a szára 3,8 cm és az alapon fekvő szögei 68 fok 24'-esek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`68°24'=68,4°`

`a=2*cos68,4°*3,8=color(red)(2,8 \ cm)`
0