Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
518
Egy egyenes vonalban mozgó tárgyra 0,2 másodpercig 100 N erő hat. Ez 4 m/s-al növeli a test sebességét. Mekkora a test tömege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`m=F/(v/t)=(100 \ N)/((4 \ m/s)/(0,2 \ s))=color(red)(5 \ kg)`
1