Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
417
Edison a kertkapuját úgy alakította ki, hogy minden vendég egy-egy kapunyitás során 4 liter vizet szivattyúzott fel egy 6 m mély kútból. Mennyi idő alatt nyitotta ki a kaput az a látogató, akinek teljesítménye 1/8 LE volt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`t=(F*s)/P=(m*g*h)/P=(rho*V*g*h)/(P)=(1.000 \ (kg)/m^3*4*10^-3 \ m^3*9,817 \ m/s^2*6 \ m)/(93,2125 \ W)=color(red)(2,53 \ s)`
1