Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni a Matek házim-ban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{:(11010_((2)), =, 1 * 2^4 + 1 * 2^3 + 0 * 2^2 + 1 * 2^1 + 0 * 2^0),
(, =, 1 * 16 + 1 * 8 + 0 * 4 + 1 * 2 + 0 * 1),
(, =, 16 + 8 + 0 + 2 + 0),
(, =, 26_((10))):}`

`{:(212002_((3)), =, 2 * 3^5 + 1 * 3^4 + 2 * 3^3 + 0 * 3^2 + 0 * 3^1 + 2 * 3^0),
(, =, 2 * 243 + 1 * 81 + 2 * 27 + 0 * 9 + 0 * 3 + 2 * 1),
(, =, 486 + 81 + 54 + 0 + 0 + 2),
(, =, 623_((10))):}`

`{:(41401_((5)), =, 4 * 5^4 + 1 * 5^3 + 4 * 5^2 + 0 * 5^1 + 1 * 5^0),
(, =, 4 * 625 + 1 * 125 + 4 * 25 + 0 * 5 + 1 * 1),
(, =, 2500 + 125 + 100 + 0 + 1),
(, =, 2726_((10))):}`

Ezt még a böngésződ is megválaszolja önerőből. Lásd a csatolt képen.
Módosítva: 2 éve
0