Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora ez a kiadòssàg m²/literben?

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
567
Egy Amerikàban àrusìtott falfestèk kiadòssàga 460 nègyzetlàb/gallon. Mekkora ez a kiadòssàg m²/l-Ben?( 1 gallon= 3,8l ; 1 làb =30,5cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`460"láb"^2/"gallon"=460*(0","305)^2/(3","8)=11","26(m^2)/l`
0