Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
284
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
a)
`(8.8*10^(-119))*(2.5*10^(-41))=22*10^(-160)=2.2*10^(159)`
b)
`(8.6*10^(-86))/(2.15*10^(-99))=4*10^13`
c)
`((3*10^(-2))^-3)/((-1*10^(-22))^5)=-3.7*10^114`
d)
`3.8*10^(-2)-3.1*10^(-3)=3.49*10^(-2)`

2.)
a) `2.4*10^(-2)(m)=2.4*10(mm)`
b) `2.4*10^(-2)(dm)=2.4(mm)`
c) `2.4*10^(-2)(cm)=2.4*10^(-1)(mm)`
0