Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni a Matek házim-ban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
265
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1)
`(1+1/3)*2=((3+1)/3)*2=4/3*2=8/3`
2)
`(7/4+2/3)*8=((21+8)/12)*8=29/12*8=58/3`
3)
`(5/6+7/4)/2=((10+21)/12)/2=(31/12)/2=31/24`
4)
`(4/7-1/4)/3=((16-7)/28)/3=(9/28)/3=3/28`
0